Magyarország

2011.05.05. 17:24

A djuice az EFOTT főtámogatója a következő három évben

<p>A fiatalok mobilmárkája, a djuice lett a legnagyobb hazai hallgatói fesztivál, az EFOTT főtámogatója. A djuice és az EFOTT a tavalyi sikeres együttműködés folytatásaként 3 éves megállapodást kötött, azaz 2011-ben, 2012-ben és 2013-ban is a djuice lesz a legrégebbi kulturális és könnyűzenei fesztivál főtámogatója.</p>

Az új együttműködés első lépéseként április elejétől az EFOTT egyetemi roadshow-n az egészséges életmód jegyében, izzasztó sportos játékokkal (pl. porszívófoci) repülhettek vissza gyermekkorukba a fiatalok. Ugyanitt a lelkes diákok komoly felnőttek felelősségtudatával ülhettek be a helyszíni véradó állomás kabinjába, természetesen értékes myLife pontokért. Az EFOTT-roadshow a legnagyobb egyetemi városok érintésével halad, május 7-én, Pécsett már EFOTT-váró hangulatban zárul.

A felsőoktatásban tanuló hallgatatókra szabott djuice intercampus tarifájának előfizetői és a djuice myLife tagjai is félárú EFOTT napijegy-vásárlási lehetőséggel élhetnek. Az EFOTT részletes programjairól hamarosan bővebb információk látnak napvilágot. Az már biztos, hogy a 2011-es EFOTT djuice U26 színpadon fiatal, feltörekvő bandák számára is teret adnak a szervezők.

-Független Hírügynökség-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!