Magyarország

2011.03.22. 17:05

Elbocsátották egy ismerősét ezért leszúrta a főnököt

<p>Leszúrta volt főnökét egy férfi hétfő este a Fejér megyei Baracson. Az egykori alkalmazott azért kereste fel egykori munkaadóját, mert az elbocsátotta egy ismerősét.</p>

A megkéselt férfi életmentő műtéten esett át, jelenleg intenzív osztályon ápolják. A támadó őrizetben van.

A mentőktől érkezett hétfő este fél nyolckor a bejelentés a rendőrség ügyeletére, hogy egy baracsi telephely előtt egy férfi késsel megszúrt egy másikat. Az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek, ahol a sérült hozzátartozói és alkalmazottai épp visszatartották a késelő férfit. Mivel az ő fején is sérülések voltak, ezért a mentők mindkét érintettet beszállították a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházba.

Az 50 éves baracsi férfit szívtájékon érte a késszúrás. A kórházban életmentő műtéten esett át, jelenleg az intenzív osztályon van. A 47 éves támadó a fején sérült meg súlyosan. Miután megkapta az ellátást, a járőrök előállították. A nyomozók emberölés kísérletével gyanúsították meg. A férfi tettét részben beismerte, jelenleg őrizetben van. A rendőrség ezen felül kezdeményezte előzetes letartóztatását is.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!