Magyarország

2010.09.27. 16:24

MSZP: "Zűrzavar és bénultság" jellemzi az eddigi kormányzati munkát

<p>Csupán egy ember, Pintér Sándor belügyminiszter volt őszinte a kormányból, amikor pénteken egy érdekegyeztető fórumon azt mondta, vissza fog esni a vásárlóerő, szegényednek majd az emberek és, hogy több lesz a fegyveres rablás - mondta hétfőn budapesti sajtótájékoztatóján Szanyi Tibor.</p>

Az MSZP kampányfőnöke szerint a kormány eddigi munkáját bénultság és zűrzavar jellemzi. Szanyi Tibor hozzátette: a kormánynak valódi gazdaságpolitikával kellene foglalkoznia, nem pedig például "nőellenes" intézkedéseket hoznia. A politikus ezek között a minimálbér megadóztatását és a "gyermektelenségi adó" tervét említette. A kormány nem akarja kifizetni az inflációt követő nyugdíjemelést sem.

Szanyi Tibor elmondta: jelenleg azt sem lehet tudni, ki a magyar gazdaságpolitika "őre" és szerinte a kormány az önkormányzati választások után teregeti ki csak a "szennyesét". A politikus hozzátette: a kormánynak sürgősen le kell ülnie, rendet teremtenie saját háza táján és valami "értelmes mondanivalóval" előállnia, mert eddigi munkáját bénultság és zűrzavar jellemzi. Szanyi Tibor szerint ugyanis csak egy ember, Pintér Sándor belügyminiszter volt őszinte a kormányból, amikor pénteken egy érdekegyeztető fórumon azt mondta, vissza fog esni a vásárlóerő, szegényednek majd az emberek és, hogy több lesz a fegyveres rablás.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik