Magyarország

2010.09.07. 18:05

Ellopták a Terrrorelhárítási Központ tervrajzait

<p>Ellopták egy felújításokat végző vállalkozó kocsijából hétfőn, Budapesten a nemrég megalakult Terrorelhárítási Központ épületének egyes tervrajzait.</p>

A Független Hírügynökség úgy tudja, a Zách utcai épület egyes felújítási munkáival megbízott asztalos autóját az Aréna bevásárlóközpont mélygarázsában parkolta le, a tervek egy táskában voltak, amit azt autót feltörve vittek el a tolvajok.

A Független Hírügynökség információi szerint az asztalos leparkolt a mélygarázsban, majd a terveket tartalmazó aktatáskát berakta a kocsija csomagtartójába és elment. Mikor visszatért, a kocsit feltörve találta, az aktatáska pedig eltűnt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az ügy kapcsán a Független Hírügynökséget úgy tájékoztatta, hogy hétfőn, az egyik fővárosi bevásárlóközpont parkolójából, egy építési vállakozó kocsijából elloptak egy aktatáskát. Abban iratok, pénz és egy épület felújítási tervei voltak. A rendőrség mindent megtesz a tolvaj kézrekerítésére - zárul a rendőrségnek az üggyel kapcsolatos rövid tájékoztatása.

A Belügyminisztériumban a Független Hírügynökség kérdésére azt közölték, hogy a lopás nem befolyásolja a Terrrorelhárítási Központ biztonságos működését.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!