Magyarország

2010.07.02. 15:10

Újabb 4 utat újít fel a főváros

<p>Négy útszakasz felújítását kezdik meg jövő héten Budapesten.</p>

Hétfőn a II. kerületi Kelemen László utcában, majd másnap a XI. kerületi Etele úton indul a rekonstrukció, majd szerdán a II. kerületi Nagyrét utcában, pénteken pedig ugyanebben a városrészben a Fazekas utca - Horváth utca területen dolgoznak. A munkálatok miatt forgalomkorlátozások lesznek és parkolási tilalom.

A II. kerületi Kelemen László utcát a Hűvösvölgyi út és a Pasaréti út között újítják fel. A munkálatok hétfőn kezdődnek és a tervek szerint július 23-ig tartanak. Július 7-e és 25-e között ugyanebben a kerületben a Nagyrét utcában is útfelújítás lesz, ez a Határ utca és Máriaremetei út közötti területet érinti. Megújul az útburkolat a Fazekas utca - Horváth utca útvonalon is, a Csalogány utca és a Margit körút között. Itt július 9-én kezdenek a munkások és várhatóan 27-én fejezik be a rekonstrukciót.

Mindhárom szakaszon félpályás, szakaszos útlezárás lesz, és legfeljebb 30 kilométer/órás sebességgel lehet haladni. A munkaterületen tilos lesz a parkolás.

Útfelújítás kezdődik a XI. kerületi Etele úton is, ami az Etele tér és a Fehérvári út között kap új burkolatot. A munkálatok július 6-tól augusztus 18-is tartanak. A forgalom irányonként egy sávban haladhat, de itt is csak sebességkorlátozás mellett. Parkolni itt is tilos lesz.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!