Magyarország

2010.07.27. 16:06

Felújítás kezdődik az M5-ös bevezető szakaszán

<p>Lassabb haladásra, torlódásra kell készülniük az autósoknak a XIX. kerületi M5-ös autópálya bevezető szakaszán.</p>

Szerdán megkezdik ugyanis a Határ útfeletti le- és felhajtó utak felújítást. Az ideiglenes forgalomkorlátozásokat jelző táblákat várhatóan már kedden kihelyezik az érintett szakaszon.

A Határ út feletti le- és felhajtó utakon új aszfaltszőnyegre cserélik az elhasználódott burkolatot, és az útpálya szegélyeit is felújítják. Emiatt 30 kilométer per órás sebességkorlátozásra és sávlezárásokra van szükség, így lassabb haladásra, torlódásra készülhetnek az autósok. A felújítás költsége bruttó 22,4 millió forint. Az érintett szakaszokat várhatóan augusztus 8-án adják vissza a forgalomnak.

A főváros megbízásából folyó idei útfelújítások során 20 útszakaszon cserélték ki eddig a burkolatot, 8 útvonalon pedig még tartanak a munkálatok (többek között a Megyeri, az Etele, illetve az Egressy úton).

Az aktuális forgalomkorlátozásokról további információt a 24 órában üzemelő 06 1/ 328 50 55-ös információs vonalon, illetve az [email protected] e-mail címen lehet kérni.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!