Magyarország

2010.07.10. 05:35

A mai lesz a csúcsnap a Balaton Soundon

<p>Huszonötezer látogatót várnak szombaton a Balaton Soundra, a jegyek már napokkal ezelőtt elővételben elkeltek.</p>

Az idei fesztiválon David Guettát övezi a legnagyobb várakozás, aki szombat este lép fel a nagyszínpadon - mondta a Független Hírügynökségnek Lobenwein Norbert főszervező. Hozzátette: csütörtökön 19 ezren, pénteken pedig 20 ezren vettek részt a fesztiválon.

Már napok óta lehet tudni, hogy teltházas lesz a szombat, mind a huszonötezer jegyet eladták ugyanis elővételben. Szombaton David Guetta koncertjét várják a legtöbben, de többek között a Pendulum és a Berlin Calling című kultikus film sztárja, Paul Kalkbrenner is akkor lép majd fel. A szervezők mindenkitől azt kérik, hogy a várható tömeg miatt induljanak el időben Zamárdiba, mert az autópályákon és a környéken is hosszú várakozási idővel kell számolni - mondta Lobenwein Norbert.

A zárónapon, vasárnap Jamiroquai tartja az utolsó koncertet a nagyszínpadon, a buli kezdetét a labdarúgó világbajnokság döntőjének végéhez igazítják. A mérkőzést egyébként óriás kivetítőkön nézhetik a látogatók, akár a Balatonból is.

Csütörtökön 19 ezren, pénteken pedig 20 ezren mentek el a Balaton Soundra. A 3,9 kilométeres szabadstrandon egyébként a könnyűzenei koncertek mellett számos más rendezvény várja az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!