Magyarország

2010.04.30. 09:21

Ma még lehet jelentkezni "Az év legígéretesebb fiatal vállalkozója" pályázatra

<p>Pénteken még lehet jelentkezni "Az év legígéretesebb fiatal vállalkozója" pályázatra. Minden 18 és 32 év közötti fiatal indulhat, aki 2009. április 1-je után indította - vagy még csak tervezi - vállalkozását.</p>

A jelentkezéshez az üzleti tervet is kell csatolni - mondta a Független Hírügynökségnek Kiss Ágnes, az Életpálya Alapítvány munkatársa. A fõdíj félmillió forint.

Az Életpálya Alapítvány idén már tizenhetedik alkalommal hirdette meg "Az év legígéretesebb fiatal vállalkozója" pályázatot. A versenybe 18 és 32 év közötti fiatalok nevezhetnek be, akik még csak most tervezik, vagy 2009. április 1-je után indították el a vállalkozásukat. A pályázóknak üzleti tervet kell benyújtaniuk legkésõbb április 30-ig. Az üzleti terveket májusban bírálja el egy szakmai zsûri, és a területi döntõkön személyesen is meghallgatják a fiatalok elképzeléseit- mondta Kiss Ágnes.

Az országos döntõ fõdíja félmillió forint, valamint "Az év legígéretesebb fiatal vállalkozója" cím. A második helyezett 325 ezer, míg a harmadik 250 ezer forintot kap. Fontos, hogy a pályázók pénzügyileg is átgondolt vállalkozással pályázzanak. Az Életpálya Alapítvány segít a felkészülésben is, tanácsadóik hasznos tippeket adnak az üzleti, a marketing - és pénzügyi terv elkészítéséhez, a piackutatáshoz, a jogi kérdésekhez, illetve a kommunikációhoz is.

Az alapítványt telefonon vagy e-mailben is meg lehet keresni, bõvebb információ a www.eletpalya.hu honlapon.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!