Magyarország

2010.03.01. 17:18

Munkahelyek és reformok kellenek - Bokros Lajos Szegeden

<p>A munkahelyteremtés a Magyar Demokrata Fórum legfontosabb programja. Ennek alapvetõ feltétele például az oktatás és az adórendszer reformja - mondta szegedi sajtótájékoztatóján Bokros Lajos az MDF miniszterelnök-jelöltje. gyõzelemért.</p>

A politikus beszélt arról is, hogy az MDF nem a felelõtlen ígérgetések politikáját követi, nem lehet a jelen gazdasági helyzetet ismerve Kánaánt ígérni a választóknak a

A politikus azt mondta csak a reformok után lehet elvárni a vállalkozóktól, hogy önérdekbõl és önerõbõl munkahelyeket teremtsenek, de ehhez kiszámítható gazdaságpolitika és korrupciómentes kormányzás is kell.

Az MDF miniszterelnök-jelöltje országjáró körútjának második állomásán, Szegeden beszélt pártja választási elképzeléseirõl. Az MDF nem a felelõtlen ígérgetések politikáját követi, nem lehet a jelen gazdasági helyzetet ismerve Kánaánt ígérni a választóknak a gyõzelemért.

Valóban csak a munka, méghozzá az eredményes, hatékony, piacképes termékeket elõállító tevékenység lehet az, amely Magyarországon a gazdasági növekedést emelheti és ennek alapján a felzárkózás útjára segítheti az országot - mondta Bokros Lajos, az MDF miniszterelnök-jelöltje.

Elmondta: a társadalomnak õszintén és becsülettel meg kell mondani, hogy az eddig elért gazdasági eredmények megtartásáért kétszer annyit kell dolgozni, és a társadalom szétszakadása ellen is ez a legjobb gyógyír.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!