Magyarország

2010.03.17. 15:24

Fidesz-Jobbikos ütött MSZP-st

<p>Egy - többi közt a Fidesz színeiben mandátumhoz jutott - önkormányzati képviselõ ütött meg egy szocialista szimpatizánst még március 14-én, egy Jobbik-rendezvényen - tájékoztatott szerdán budapesti sajtótájékoztatóján Török Zsolt.</p>

Az MSZP országgyûlési képviselõje elmondta: az eset a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kunhegyesen történt, vasárnap, a Jobbik lakossági fórumán. A fõrumra érdeklõdõként látogatott el Létai János. A szocialista párttag a terembe nem jutott be, ezért a bejáratnál állt meg, ahol gárdista egyenruhát viselõ emberek szidalmazni kezdték. A rendezvény után Létai János kezet akart fogni régi ismerõsével, Dienes Attilával, aki a Fidesz támogatásával jutott a városi közgyûlésbe, most viszont már a Jobbik tagja.
Ekkor Dienes Attila arcon ütötte a szocialista szimpatizánst. Létai János látleletet vetetett fel, amely szerint sérülései az ütés miatt keletkeztek. Ezután pedig feljelentette a rendõrségen Dienes Attilát.

Török Zsolt hozzátette: az eset miatt Orbán Viktornak kellene bocsánatot kérnie a férfitõl és az egész baloldaltól. A Fidesz elnöke engedte ki a szellemet a Jobbik szellemét a palackból, és õ szabadította az újfasisztákat az országra - mondta a politikus.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!