Kultúra

2019.02.17. 12:43

Sokat tanultak A Dal2019 alatt

Budapest - Emelt fővel távozik a Nomad a Eurovízió hazai válogatójából.

Budapest - Emelt fővel távozik a Nomad a Eurovízió hazai válogatójából.

Pápai Joci nyerte A Dal 2019 második elődöntőjét szombaton. A zsűri döntésével még Szekér Gergő és Nagy Bogi, a tévénézők szavazataival a Fatal Error jutott tovább a döntőbe a Duna Televízióban és a Duna World csatornán sugárzott showműsorban.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Nomad A remény hídjai című dalával került be az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójára ahol egészen az elődöntőig menetelt.

-A nagy álmunk, hogy bekerüljünk, teljesült, viszont azt kell mondjam, amekkora álom volt ez a szereplés, legalább annyit tanultunk is belőle. A zenével és a szakmával szembeni alázatot és úgy gondolom, ha a profi zenészekből álló zsűri értékelését megfogadjuk, az is javunkra válik. Mező Misi például azt mondta nekünk: ha bekerültök a műsorba, figyeljetek arra, hogy ne a dal használjon titeket, hanem ti használjátok a Dalt! azt hiszem, ez nekünk sikerült – mondta el lapunknak a Juhász Marci, a Nomad múcsonyi gyökerekkel rendelkező énekese.

A négy zsűritag zenész, előadó – Vincze Lilla, Both Miklós, Mező Misi és Nagy Feró – mellett az ötödik zsűritag a közönség volt, nekik köszönhetően egy másik rockzenekar, a Fatal Error továbbjutott. Juhász Marci kiemelte, a rockzenészek most összefogtak, és mindenkit arra buzdítanak, hogy voksaikat rájuk adják le a következő műsorban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!