Na végre!

2023.05.20. 07:00

Egy hét és újranyitnak a miskolci szabadtéri strandok

Tavaly októberben az energiaválság, a magas gáz- és villamos áram árak, valamint a folyamatosan növekvő infláció miatt - mint akkor fogalmaztak – a Miskolci Fürdők Kft. kénytelen volt bezárni fürdőit.

Szaniszló Bálint

Fotó: Ádám János

A város és a Miskolc Holding Zrt között - a nyitás érdekében - az elmúlt hónapokban folyamatosak voltak az egyeztetések, melynek eredményeként május 27-én megnyithatja kapuit a Selyemréti Strandfürdő, és a miskolctapolcai strandfürdő is. 

A pünkösdi hétvégétől a strandfürdők minden kültéri medencéje üzemelni fog, és erre a hétvégére gyerek programokkal is készülnek a szervezők, melynek részleteiről hamarosan a két fürdő online felületein tájékozódhatnak.

Szándékok 

Az elképzelések szerint a Selyemréti Strandfürdő reggel 6-tól este 8 óráig, a miskolctapolcai strandfürdő délelőtt 9 órától, este 6 óráig várja a fürdőzni vágyó vendégeket.  Az Ellipsum élményfürdő része az elvégzett garanciális munkák visszaellenőrzése miatt továbbra is zárva tart. A wellness szolgáltatások csak a Miskolctapolcai Barlangfürdőben vehetők igénybe. 

A szabadtéri strandokon a bezárás előtt megvásárolt és fel nem használt bérletek lejárati ideje a zárva tartás időtartamával automatikusan meghosszabbodik.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!