Játék

2008.12.17. 11:27

Dobáld meg Bush-t!

<p>Ahogy várni lehetett, napokon belül becsapódott az ominózus cipődobálást feldolgozó játék.</p>

A cipős "merénylő" újságíró hónapok óta tervezte akcióját. A 28 éves Muntazer al-Zaidit az eset óta sokan hősként tisztelik Irakban, amelyet 2003-ban szálltak meg az Egyesült Államok csapatai, George Bush utasítására. Az arab kultúrában a cipődobálás különös jelentőséggel bíró sértés. Amikor 2003 áprilisában ledöntötték Szaddam Husszein bagdadi emlékművét, az emberek cipőikkel verték a szobor arcát.

Az első próbálkozás nem túl fantáziadús, talán lehetett volna még színezni azt, ekkor a merénylő oldalán állva küldhetjük rá a cipőket Bush-ra.


Klikk a képre az indításhoz!

A másik játék viszont már sokkal eredetibb. A játékos feladata, hogy fegyveres biztonsági őrként lelője a George Bushra dobott cipőket, mielőtt azok eltalálnák az elnököt. A számítógép egerével lehet célozni és lőni. Ha egy cipő mégis eltalálja az elnököt, vagy az ügynök golyója éri az elnököt, akkor csökkeni kezdenek Bush "életpontjai." A játéknak akkor van vége, amikor lenullázódik a mutató.


Klikk a képre az indításhoz!

Az utolsó hasonló akció talán épp a budapesti eset volt, mikor is Steve Ballmer került célkeresztbe a Corvinus Egyetemen. A játék nem kis sikert aratott olvasóink körében.

 
Klikk a képre az indításhoz!

További népszerű flash játékok:
  • Bubbles Deluxe
  • Doggy in da house
  • Csapatás a havon 

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!