Ingatlanajánló

2023.12.30. 08:00

Hejőbábán eladó a Bay család kastélya

Az  ingatlant 300 millió forintért kínálják, teljesen felújított állapotban. A gyönyörűen berendezett épületben a mennyezet eredeti formára állították vissza, és a címert is felújították. A lépcső és a lépcsőkorlát antik darab a hirdetés szövege szerint, a konyhára pedig bátran mondhatja a tulajdonosa, hogy a lakás lelke, az extrákat pedig felsorolni is nehéz, a két boros pincétől a szaunán át a grillházig.

Eladó Hejőbábán, az egykoron meghatározó Bay család kastélya, teljesen felújított minőségi alapanyagokkal! A 350 nm-es kastély egy 3,927 nm-es körbekerített, folyamatosan karbantartott, parkosított, öntöző rendszerrel ellátott telken található! Kő és tégla építésű az emelet viszont csak téglából épült. Az ingatlan melegéről egy gáz kazán gondoskodik és 3 termosztát rendszer került kiépítésre (kettő a földszinten és egy az emeleten)! Víz és villamos hálózat teljesen újra tervezve. 70 cm vastag falak, 5 cm szigeteléssel valamit a padlástér kőzetgyapottal szigetelt! Minden beltéri ajtó asztalossal készíttetve. Kültéri ajtók MERANTIN minőség. A Küszöbök és a párkányok belga márványból készültek. Két külön bejárat az ingatlanba és két külön bejárat gépjárművel a területre. Régi Gróf címer márványból felújítva. A tető fedése kerámia cserép. A Nappali és konyha melegét padló fűtés illetve egy gyönyörű márvány kandalló biztosítja. A lépcső és a korlát antik darab a Gróf időből származik. Konyha bútor rendelésre készült, a pult pedig belga márványból. A mennyezet eredeti formára visszaállított állapotban van a Gróf időből. Biztonságról az ingatlan egész területén kamera és riasztó rendszer gondoskodik! Burkolatok: Nappali és az emeleten található fürdőszoba TRAVERTIN kővel burkolt; A földszinten található szoba, mosdó, előtér Carrara kővel burkolt; Konyha Szicíliai márvány kővel burkolt; A teraszok és az erkélyek Belga márvánnyal burkolt. Továbbá megtalálható az ingatlan területén: Fedett medence; Grill ház 50 nm-es; Két boros pince; Két fúrt kút; Dupla garázs melynek a tetőre akár beépíthető; Tároló helyiség. Földszint: Előszoba; Konyha; Nappali; Étkező; Irodaszoba; Mosókonyha; Szoba; Tároló; Közlekedő; Előtér; Szauna. Emelet: Előtér; Szoba; Szoba; Szoba; Gardróbszoba; Fürdőszoba. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal és tekintsük meg együtt. Irodánk teljes OTP banki hátterével áll rendelkezésére, egyedi ajánlatokkal, sorban állás nélküli díjmentes ügyintézéssel. (CSOK, CSOK hitel, Babaváró kölcsön, Személyi kölcsön).[...]”

 

További remek lehetőségekért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!