Ingatlanajánló

2023.04.29. 08:00

Nyékládházán akár dobolással is levezetheti a feszültséget új nyaralójában!

Dob szerkónak is helyet adó nyaralót kínálnak eladásra Nyékládházán. A 19,9 milliós ajánlat kívül-belül vonzó, otthonos és pihenésre ingerlő. Már ha épp nem verjük a dobot…

Nézzen szét velünk a helyi ingatlanpiac egyik leghelyesebb nyaralójában!

 

„NYÉKLÁDHÁZÁN a Delta utcából nyíló zsákutcában kínálunk eladásra egy 60 nm nagyságú kis házat, 871 nm gyönyörűen parkosított telken! Az ingatlan téglából épült, tetejét cserép fedi, nyílászárói fából készültek. A kis ház alatt egy 25 nm nagyságú pince található. Könnyűszerkezetből épült hozzá még két tároló is amiből az egyik a házból nyílik és jelenleg mosókonyhaként funkcionál. A másik garázsként. A lakószintre egy 8 nm nagyságú fedett teraszon keresztül jutunk, melynek tetőszerkezete új, LINDAB lemezzel fedett. Az emeleten került kialakításra a lakótér. Ami magában foglalja a közlekedőt, konyhát, és lakószobát. A fürdőszoba külön helyiségben található.

A helyiségek hidegburkolattal ellátottak. A sok ablaknak köszönhetően az ingatlan napos és világos. Fűtéséről elektromos kazán gondoskodik PADLÓFŰTÉSEN keresztül/ vizes/ és egy COOPER-HUNTER típusú 3,5 KW-os HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMA. VEZETÉKES VÍZ, VILLANY bekötve. ALACSONY REZSI JELLEMZI, 16 000 Ft/hó villanyszámlával, ami magába foglalja a fűtést, hűtést, világítást. A tetőtér beépíthető, egy kb.15 nm nagyságú szoba kialakítható belőle. Az udvaron számos gyümölcsfa, banán pálmák, díszcserjék, bokrok adnak árnyékot a meleg napokon. Egy gyönyörű egyedi kialakítású medence is helyett kapott. 

Buszmegálló és a 3.sz Fő út pár perces sétával elérhető. Iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár és számos bolt található a városban. A nyéki tavak pár kilométerre vannak. A vízi sportok kedvelőinek és a horgászoknak kedvelt célpontja. Közlekedés kiváló mind közúton mind vasúton könnyen megközelíthető. Miskolc belváros, Tiszaújváros is autóval 15 perc.[...]”

 

További csodás, helyi otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!