Ingatlanajánló

2023.04.01. 07:30

Távvezérlésű okosház is akad már Miskolcon!

A távvezérlésű funkciókkal ellátott, miskolci okosház kiugró tétel a helyi ingatlanpiacon. Lessen be velünk a megye egyik legmenőbb otthonába! Vagy ha akad 149,9 milliója, akár vegye meg!

„Eladó Martinkertváros közkedvelt részén egy prémium anyagokból készült, egyedi, 140 nm-es okos ház. Az ingatlan 2020 -ban épült. A falak 30 cm-es téglából készültek, melyek 20 cm-es hőszigeteléssel vannak ellátva. A padlás hőszigetelése 30 cm- es kőzetgyapot szigetelést kapott, ennek köszönhetően rendkívül alacsony a rezsi. A ház egy 13 KW-os napelem rendszerrel van felszerelve, amely biztosítja a ház teljes fenntartását. A nyílászáró ablakok 5 cm vastag fémfóliázott és betörésbiztos, hővédő üvegekkel vannak ellátva. A garázsban kiépített 3x11 KW-os autótöltő is található, továbbá kiépítésre került egy központi vízlágyító rendszer, valamint programozható melegvízforgató rendszer. A 32 m2-es terasz burkolata alatt padlófűtés lett kiépítve, mennyezetén 30 cm-es hőszigetelés található, mely lehetőséget biztosít annak beépítésére. A pihenésre és feltöltődésre egy infraszauna és egy 6 fős jacuzzi szolgál.

Okos funkciók

- távvezérlésű padlófűtési rendszer

- távvezérlésű hűtő - fűtő klíma

- távvezérlésű riasztórendszer, melyhez tartozik 3 db éjjellátó kamera, ennek adása automatikusan rögzített, telefonon könnyen visszanézhető.

- a riasztóhoz tartozik tűz és füstjelző rendszer, mely azonnal riasztást küld a telefonra [...]”

További csodás, helyi otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!