Ingatlanajánló

2023.03.18. 08:00

Hernádkak: egy ragyogó, 186 nm-es gyöngyszem!

A Hernádkak területén kínált, 67,5 milliós családi ház fotói magukért beszélnek.

A helyi ingatlanpiacon öröm látni ilyen letisztult, barátságos és elegáns otthont. Nézelődjön, inspirálódjon, esetleg irigykedjen…! Vagy ha teheti, legyen hernádkaki lakos!

 

„Hernádkak elején frekventált helyen eladó sorba került, ez a jó adottságokkal rendelkező tégla építésű családiház, 1609 nm-es telekkel. Az ingatlan melegét 4 megoldás is biztosítani tudja:

- Vegyes tüzelésű kazán

- Kandalló

- Gáz-Cirkó kazán

- Fűtő-Hűtő klíma

Az ingatlanban a melegérzetet továbbiakban a 15 cm-es külső szigetelés segíti. Az ablakok műanyag nyílászárókkal szereltek. Az elektromos hálózatot réz vezetékek biztosítják, valamint a 3 fázis is kiépítésre került. A gépjárművek parkolásáért egy 36nm-es kétállásos garázs felelős. Az ingatlanba bejutást követően, egy 38 nm-es fényes nappali található, ami ideális minden nyugalmi tevékenységhez. A nappaliból nyíló konyha, minden elvárást kielégít. Az ingatlanban, továbbiakban 2 mosdó és egy fürdőszoba került kialakításra, sarokkáddal és zuhanyzóval egyaránt. Az épület részét képezi továbbiakban 3 hálószoba, 1 dolgozószoba,1 kazánház és egy 14 nm-es közlekedő. A hátsó 40nm teraszról az udvarra jutunk, ahol egy medence került kialakításra, valamint a parkosítás is megtörtént. [...]”

További csodás, helyi otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!