Humor

2008.12.09. 12:02

Nem gondoltam volna!

<p>A lány megkérte barátját, hogy péntek este menjen át, vacsorázzon vele és a szüleivel...</p>

A lány bejelentette a fiúnak, hogy ezután a nagy esemény után oda szeretné adni a szüzességét. Nos, a fiú el volt kápráztatva, de mivel még ő is szűz volt, ezért elment a patikába, hogy óvszert szerezzen. A patikus egy órán keresztül magyarázott a fiúnak, elmondott mindent, amit a kondomokról és a szexről tudnia kell. A patikus a végén megkérdezte, hogy mennyi "védőfelszerelést" kér; 3, 10 db-osat vagy családi csomagot. A srác ragaszkodott a családi mennyiséghez, mert azt gondolta nagyon el lesz foglalva, hiszen ez lesz neki az első, stb. Azon a bizonyos estén a fiú elment a lány szüleinek házába és a lány nyitott ajtót, aki így köszöntötte: Oh, annyira izgatott vagyok, hogy a szüleimmel találkozol, na gyere már be!"

A fiú bement és leült az asztalhoz, ahol a lány szülei mar helyet foglaltak.
A fiú gyorsan felajánlotta, hogy elmondja az áldást, és lehajtotta a fejét.
Percek teltek el, a fiú meg mindig imádkozott a fejet lehajtva. 10 perc múlva a fiú meg mindig nem mozdult. Végül, 20 perc után a lány odahajolt hozzá, mivel a fiú meg mindig asztalra borított arccal ült, és a lány így szólt:
"Nem is gondoltam volna, hogy ennyire vallásos vagy."
Erre a fiú hozzáfordult és visszasúgta:
Én pedig nem is gondoltam volna, hogy az apád patikus!"

  • Foglalkozása: szűztelenítő
    Van a világnak egy olyan szeglete, ahol bejegyzett mesterség a szűztelenítő. A dolog már önmagában is irigylésre méltó, ami viszont egyenesen vérlázító: a szakmát űzők nem keresnek rosszul...

  • A világ legfurább illemhelyei
    Kagyló alakú piszoár, gitár alakú giccses ülőke, hordozható WC. Néhány hangulati elem a világ talán legextrémebb illemhelyeinek tartozékaiból.

  • Zenél az erdő
    Az erdei állatok koncertet adnak saját szórakoztatásukra, ám valami megzavarja a felhőtlen örömzenét...

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!