Humor

2008.09.22. 16:29

Uborkaszedők - Élő szövet a fémvázon

<p>Kéretik nem nevetni! Az uborkaszedés még mindig az a műfaj, amit valahogy elkerült a gépesítés, illetve ez a tehetősebb gazdák privilégiuma.</p>

Egy élelmes fehérorosz uborkatermesztő viszont úgy gondolta, szakít az uborkaszedés hagyományos módjával, és emberi erőforrással pótolja a drága munkagépet.

Az ötletes megoldás az uborkaszedők számára is kellemes hozadékkal bír, azaz nem sok olyan munkakör van, ahol is fél méterrel a talaj felett lebeghet a munkavállaló, közben sütkérezhet a nyári napon, és persze még pénzt is kap érte...

A találmány a képek tanulsága szerint nagy népszerűségnek örvend, bizonyára nem véletlenül sereglett össze a helyi uborkaszedő társadalom színe-java a bemutatóra.

Az alábbi képen pedig a munkavégézst demonstrálandó valaki a párnás betéttel ellátott vezetői helyről szedi az uborkát.

  • Egy igaz szerelmi vallomás
    "Régóta figyellek mán tégedet, de sajnos nincs annyi bátorságom, hogy leszólítsalak téged. Ezért írom ezt a szerelmes levelet..."

  • Állati ajándék
    Bár karácsony még picit odébb van, mi máris megtaláltuk az ideális ajándékot, ami nem hiányozhat majd a fa alól!

  • Híres labdarúgók híres monológjai
    Valljuk meg, a focistákról kialakult sztereotípiákhoz azért az érintettek is hozzájárulnak, mint ahogy azt a következő aranyköpések is igazolják.

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!