boon.hu video

2024.06.10. 13:18

Elvitte a tetőt a vihar, még pontosan nem tudni, milyen nagy a kár - fotók, videó

Az éjszakai vihar leszakította az MVSC Sporttelep tetőszerkezetét

Fotó: Vajda János

A hétfő hajnali vihar Miskolcon is okozott károkat. Többek között a Miskolci VSC Csokonai úti létesítményben, ahol az orkánerejű szél el-, levitte a röplabdacsarnok tetejét, több tíz méterre, s a közelben lévő fák tetején landolt. A létesítmény fenntartója a Miskolci Sportcentrum Kft. A cég vezetői, szakemberei, valamint a katasztrófavédelem munkatársai is a helyszínre mentek hétfőn délelőtt.

,,Reggel 6 órakor szólt a takarítónő, hogy mi történt" – mondta Ilyés Miklós, klubelnök. – "A korábban az épületrészen lévő palatetőt pár éve cserélték ki sátortetős lemeztetőre. Az épületnek biztosítása van, ebben a pillanatban még nem tudni, hogy pontosan mekkora kár keletkezett. Az időpont annyiban mondható szerencsésnek, hogy a röplabdásoknál éppen nyári szünet lesz, s bízunk abban, hogy mire kell, megtörténik a helyreállítás. A mellette lévő judocsarnokban a szőnyegeket kellett elpakolni, hogy ne legyenek vizesek". 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában