Labdarúgás

2024.05.19. 20:00

,,Nem tudtunk annyi minőséget beletenni az átmeneteinkbe, ahogy eddig"

Fotó: Luca Victor

Labdarúgás:  NB III, Észak-keleti csoport, 29. forduló

Termálfürdő FC Tiszaújváros – Debreceni EAC 1–1 (1–0)
Tiszaújváros, 150 néző. V.. Práth (Bencze, Szilágyi).
Tiszaújváros: Hrabina – Ivánka, Kollár (Cseh, 64.), Farkas M., Varjas L., Tóth S., Géringer L. (Lehóczki, 86.), Papp F., Bökönyi (Bencsik, 79.), Vitelki B. (Valkay, 79.), Skripek (Bidzilya, 64.). Vezetőedző: Vitelki Zoltán. DEAC: Ratku – Kónya M., Batta (Trencsényi, 59.), Lakatos B., Korhut, Virág (Lénárt, 46.), Tóth D., Szabó L., Vincze Á., Jankelic, Toboy (Tomola, 59.). Vezetőedző: Urbin Péter. G.: Papp F. (35. – 11-esből), ill. Korhut (67. – 11-esből). Jók: Ivánka, Papp F., ill. Korhut, Szabó L., Vincze Á.
Vitelki Zoltán: – Ebben a mai meccsben ennyi volt, az eredményt igazságosnak érzem. Az első félidőben mi, a másodikban pedig a vendég csapat dominált. Nem tudtunk annyi minőséget beletenni az átmeneteinkbe, ahogy eddig. Semmi gond, gratulálok a srácoknak.
Urbin Péter: – A teljesítményünkkel és a játékunkkal elégedett vagyok, de az eredménnyel nem. Nagyon sok szögletet rúgtunk és nagyon sok beadásunk volt, de a kapu előtti határozottság hiányzott amiből gólt tudtunk volna rúgni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában