Labdarúgás

2024.05.25. 21:18

Gulyás Dénes odapörkölt a kárörvendőknek (fotók)

Labdarúgás: vármegyei I. osztály, 29. forduló.

BTE Felsőzsolca - Mezőkeresztes VSE

Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó

BTE Felsőzsolca – Mezőkeresztes VSE 2–1 (1–0)

Felsőzsolca, 100 néző. V.: Rendek (Varga I Z., Kiss B.). 

BTE Felsőzsolca: Kosztyu – Sebestyén, Tóth K., Szárnya, Bakos, Varga M., Lippai, Molnár R., Szűcs (Durst), Varga L., Molnár D. Edző: Gulyás Dénes.

Mezőkeresztes VSE: Kertész V. – Kundrák, Kocsis (Bacsik), Gáspár, Budai, Dávid, Sebestyén, Vámosi Cs. (Takács), Gál (Victor), Nagy Z., Galambosi. Edző: Kertész Péter.

G.: Szűcs, Lippai, ill. Galambosi.

Jók: Tóth K. (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill.  Kertész V., Nagy Z., Galambosi, Budai, Kundrák. 

Gulyás Dénes: – Tényleg ellentétes félidők mérkőzése volt. Maximális tiszteletem a csapatomé, mindenki kiesőnek könyvelt el minket, de nem szereztük meg ezt az örömet senkinek. Köszönön a szurkolóknak a türelmet és a szurkolást, amit az egész szezonban megkaptunk tőlük. 

Kertész Péter: – Ellentétes félidők, nem érdemeltünk vereséget. A sok sérült és hiányzó ellenére alakulhatott volna másképp is ez a mérkőzés. Köszönöm a srácok az egész éves hozzáállását, öröm volt velük dolgozni. Köszönjük mindenkinek, aki támogatott, illetve segítette bármilyen formában a szereplésünket.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában