Labdarúgás

2024.05.06. 13:45

Balhé Barcikán: a klub szerződést bontott a biztonsági szolgálattal

Amint az ismert, a labdarúgó NB II-ben rövidebb időre félbeszakadt az április 28-án Kazincbarcikán megrendezett KBSC – Budapest Honvéd találkozó.

Ennek oka az volt, hogy a vendégdrukkerek egy része összetűzésbe keveredett a hazai biztonsági szolgálattal. Az eset során vipera (teleszkópos bot) is előkerült a rendezők részéről, akiket a kispesti drukkerek egy része provokált. Az eseménysorozatot az MLSZ illetékes bizottsága is vizsgálja, s várhatóan mindkét klub büntetést kap.

A Barcika vasárnap az ETO FC Győrt fogadja.

Az észak-borsodi klub hétfőn az alábbi közleményt tette közzé: ,,A Kolorcity Kazincbarcika Sport Club ezen mérkőzéstől kezdődően új biztonsági szolgálattal dolgozik, a Honvéd elleni találkozón szolgálatot ellátó vállalkozással megszüntette az együttműködést. A következő hazai mérkőzésre várhatóan szerda kora délután indul el a jegyértékesítés, melyről majd külön tájékoztatást nyújtunk a drukkereknek, érdeklődőknek. Mivel a stadion területén építkezés is zajlik, így a rendőrség szerdán délelőtt pótbejárást tart, ennek eredményes lefolytatása után, várhatóan kora délután indulhat meg a jegyek helyszíni és online értékesítése a Kolorcity Kazincbarcika SC – ETO FC Győr találkozóra."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!