Labdarúgás, NB III.

2024.05.26. 20:25

A Diósgyőr edzője szerint maximálisan teljesítették a célokat (fotók)

Labdarúgás, NB III: Észak-keleti csoport, 30. forduló.

DVTK tartalék F4R – Eger SE 3–0 (2–0)
Diósgyőr, 250 néző. V.: Muhari (Sinkovicz, Bencze).
DVTK tartalék: Bánhegyi – Komlósi, Bacsa B., Demeter M. (Sipos, 86.), Lajcsik, Balázsi (Tóth Zs., 68.), Szamosi Á., Ferencsik S., Ferencsik B., Fekete (Sáreczki, 68.), Leshchynskyi (Hetyei, 75.). Edző: Szamosi Tamás. Eger: Molnár-Nagy – Oláh B. (Neufeld, 76.), Balázs P., Nagy-Kolozsvári (Zvara, 27.), Berecz, Hamar (Barta A., 66.), Kispál (Farkas G., 66.), Géringer T., Nagy Á., Koczka (Barta D., 76.), Juhász. Edző: Lázok János. G.: Balázsi (25.), Szamosi Á. (40.), Sipos (88.). Jók: Ferencsik B., Szamosi Á., ill. Juhász, Molnár-Nagy, Hamar.
Szamosi Tamás: – Egy nagyon tanulságos év ért ma véget, ami a játékosoknak és nekem is sok tapasztalattal szolgált. Ugyanakkor maximálisan teljesítettük az év elején kitűzött célokat, azaz az akadémiánk több labdarúgót adott a DVTK első csapatának, a második csapat pedig meghosszabbította a harmadosztályú tagságát. Külön öröm, hogy néhány játékos a fiatal kora ellenére megérett arra, hogy magasabb osztályban is megmérettessen.
Lázok János: – Örülök a fiatalok bemutatkozásának az NB III-ban, egy-kettőre majd lehet számítani a következő idényben. Összességében nem vagyok elégedett a szezonnal, sokkal több volt a csapatban, de a futball ilyen, olykor nem a szép oldalát mutatja, amit megérdemelt volna. Bízom benne, hogy a következő bajnoki év sikeresebb lesz.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában