Labdarúgás

2024.04.25. 12:00

Szurkolói invázió a borsodi városban

A hét végén, vasárnap 17 órától a Kolorcity Arénában rendezik meg a labdarúgó NB II 30. fordulójában a Kolorcity Kazincbarcikai SC Budapest Honvéd összecsapást. Az észak-borsodiak létesítményében eddig, ebben a szezonban még nem telt meg a vendégszurkolók részére fenntartott szektor, ám most arról tájékoztatott a KBSC, hogy mindegy jegy elkelt a fővárosi drukkerek számára rendelkezésre álló kapu mögötti ,,részbe". Mindez azt jelenti, hogy 200 Honvéd-szimpatizáns biztosan jelen lesz az arénában. A barcikai klub hozzátette: 

Így azon vendégdrukkerek, akik eddig nem vásároltak jegyet, kérjük, hogy ne induljanak el a mérkőzésre, mert a helyszínen már nem nyit ki a jegypénztár, s nincs mód további tikettek váltására! A találkozót élőben közvetíti a vendégcsapat kommunikációs stábja, s ily módon tudják megtekinteni a barcikai találkozót.

 A fővárosiak az alábbiakat tudatták:

Kérjük a szurkolóinkat, hogy jegy nélkül ne induljanak útnak, a Honvéd mezét, sálját, színeit viselő drukkereket érvényes belépővel sem engedik be a hazai szektorokba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!