Kosárlabda

2024.04.30. 07:00

Női döntő: háromezernél is többen lesznek, közel a technikai telt ház

Néhány tucat jegy előkerült a Diósgyőr – Győr szerdai kosárlabda bajnokira.

Sikerre éhes szurkolóból nem lesz hiány szerdán, a DVTK Hun-Therm mérkőzésén

Fotó: BatoriFoto

Óriási az érdeklődés a szerdán Diósgyőrben kezdődő női kosárlabda bajnoki döntő iránt, nem egészen két nappal a kezdés előtt biztossá vált, hogy több mint 3000 néző lesz jelen a DVTK Arénában május 1-jén 18.00-kor kezdődő DVTK Hun-ThermSerco UNI Győr mérkőzésen, ami az egyik fél három nyert meccséig tartó csata első felvonása lesz.

A diósgyőri klub hétfőn este még néhány tucat jegyet a piacra dobott, 20 óra körül valamivel több 250 jegy várt gazdára, de ezeket is elkezdték megvásárolni a drukkerek, és éjfél előtt egy órával már csak 177 belépő kínálta magát.

Ha ezek elfogynak, akkor technikai telt ház lesz a 3396 fős DVTK Arénában. Klasszikus értelemben vett telt házról, hogy minden ülőhelyet eladnak, azért nem lehet beszélni, mert a vendégszurkolók számára 54 helyet szabadon hagytak, és ugyanennyi ülés jelenti majd a puffer, vagyis biztonsági zónát a győri drukkerek, és a hazai szimpatizánsok között.

Az utolsó darab bilétákat, elővételben 1900 forintért még be lehet szerezni a dvtkarena.jegy.hu internetes oldalon. Ha ezek is elmennek, akkor 3288 piros-fehér fanatikus segíthet kedvenceinek a győzelem kiharcolásában.

A 2021. október 21-én átadott DVTK Arénában, kosárlabda meccsen eddig egyszer volt telt ház, az idén március 6-án, az Euroliga negyeddöntő harmadik mérkőzésén, a francia Villeneuve d'Ascq LM elleni meccsen, amelyet a vendégek nyertek meg 73-58-ra. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!