Labdarúgás

2024.04.11. 15:15

Nem szeretnék idő előtt feladni a vármegyei II-es csapatnál

A Bükkszentkeresztnél úgy tartják, hogy amit elkezdtek, azt fejezzék is be.

A labdarúgó vármegyei II. osztály Közép csoportjában, a hét végi fordulóban egy félidőt követően, 6-0-s állásnál befejeződött a Tiszakeszi – Bükkszentkereszt találkozó, ugyanis a 9 fővel érkezett vendégek ,,elfogytak", sérülések miatt 7 fő alá csökkent a játékoslétszámuk. Az MLSZ vármegyei igazgatósága versenybizottsága helybenhagyta a pályán elért eredményt, ezzel együtt a vendéggárdától egy pontot levontak.

– A mérkőzés napján, délelőtt még meg voltunk, de aztán közbe jött kinek ez, kinek az, így csak hiányosan tudtunk elutazni Tiszakeszibe 

– mondta Kömlei Viktor, elnök.

 – Azt nem akartuk, hogy ne menjünk, mert volt már korábban hasonló problémánk, és nem szeretnénk, ha esetleg komolyabb retorzió, netán kizárás érne bennünket. Egyébként az első félidőben ketten is rúgást kaptak, valamint jómagam sem voltam egészséges, a sarkam fájt. Aztán a szünetben megbeszéltük, hogy így nem érdemes folytatni, a hazaiak megértették a helyzetet, megköszönték, hogy egyáltalán ott voltunk. Sajnos, ez van, bízom benne, hogy a szombati, hazai meccsre megleszünk.

Alább hagyott

Kömlei Viktor mintegy 30 éve oszlopos tagja a bükkszentkereszti focinak, annak idején rövid időt töltött a diósgyőri utánpótlásban, a Miskolci Üveggyár megyei I-es csapatában, valamint a Hámor FC-ben. A folytatással kapcsolatban az alábbiakat nyilatkozta a sportvezető.

– Annak a híve vagyok, hogy amit elkezdtünk, azt fejezzük be rendesen 

– hangsúlyozta Kömlei Viktor. – Próbálok lelkes maradni, így nekiállni, bízom abban, hogy a tavaszt végig tudjuk vinni. Az előző szezonban bajnokok voltunk a vármegyei III. osztályban, természetesen azt mondtuk, hogy méressük meg magunkat a vármegyei II. osztályban, de nem úgy sikerült, ahogyan azt terveztük, a negatív eredmények miatt alább hagyott a lelkesedés. Összességében 39 igazolás van kiváltva, természetesen vannak olyanok, akik már eligazoltak, vagy éppen sérültek, illetve akadnak, akik más ok miatt maradnak távol, ezzel együtt is szomorú, hogy 14-15 főt nem tudunk kiállítani. Pár hete különben jöttek hozzánk fiatalok, akik még nem futballoztak sehol, őket volt lehetőségünk leigazolni. Azon tény, hogy minden bizonnyal nem lesz kieső a csoportból, adhat megnyugvást, de nem a létszámhiányhoz voltunk hozzászokva az utóbbi időszakban. Mint már jeleztem, megyünk, csináljuk, aztán nyáron meglátjuk, hogyan tovább. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!