Labdarúgás NB III

2024.04.21. 20:00

Cseh-é volt az egyetlen, ami hármat hozott

Fotó: Luca Victor

Labdarúgás: NB III, Észak-Keleti csoport, 25. forduló

Termálfürdő FC Tiszaújváros – FC Hatvan 1–0 (1–0)
Tiszaújváros, 150 néző. V.: Tóth (Zahorecz, Szabó F.).
Tiszaújváros: Hrabina – Ivánka, Cseh (Kollár, 83.), Vitelki B. (Tóth S., 83.), Farkas M., Géringer L., Papp F., Lőrincz, Bökönyi (Bussy, 94.), Varjas L. (Skripek, 94.), Valkay (Bencsík, 70.). Vezetőedző: Vitelki Zoltán. FC Hatvan: Menczeles – Nagy Zs., Szabó Sz., Czibolya, Mundi (Fekete, 81.), Panyi (Bodnár, 46.), Sárossy (Vince, 90.), Burzi, Tarjáni, Fellner (Kanálos, 64.), Dinka. Vezetőedző: Zoran Spisljak. G.: Cseh (11.). Jók: Farkas M., Ivánka, Papp F., Cseh, ill. Menczeles, Burzi, Mundi, Sárossy.
Vitelki Zoltán: 

– Jó mérkőzést játszottunk és most is nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki, de puskáztunk is el. Kicsit már bosszantó, erre sokkal jobban kell koncentrálunk.

Zoran Spisljak: 

– Iszonyatosan nehéz mérkőzésre készültünk, több sebből is vérzünk, négy meghatározó játékosunk is hiányzott. A mérkőzés elején a hazai csapat megszerezte vezetést, utána átvettük az irányítást. Második félidőben, ahogy hátul kinyíltunk, több lehetősége volt a Tiszaújvárosnak, de nekünk is volt lehetőségünk az egyenlítésre. A hátralévő meccseken megpróbálunk minél több pontot szerezni, amivel kiharcoljuk a bennmaradást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!