Labdarúgás

2024.04.20. 20:45

Bene Attila a játékvezetésről: amivel most találkoztunk, az szembe ment a labdarúgás összes írott és íratlan szabályával

Labdarúgás, vármegyei I. osztály, 24. forduló

Ózd-Sajóvölgye – Sajóbábonyi VSE    1–0 (0–0) 
Ózd, 300 néző. V.: Belicza (Sántha P., Gyüre). 
Ózd-Sajóvölgye: Pápai – Takács T., Bene A., Stefán B., Sztankó, Szlifka Cs. (Juhos), Havasi, Filkóházi (Fercsák), Komári (Pataki R.), Zimányi Á., Szemere N. Játékos-edző: Bene Attila. Sajóbábonyi VSE: Gergely R. – Mezőssy, Rontó (Nagy D.), Németh D. Németh B., Bodnár D., Madarász, Huszti (Bucsák), Szemere Sz. (Jónás), Tóth I., Tóth T. Játékos-edző: Németh Dénes. G.: Zimányi Á. Kiállítva: Szemere N. (44.). Jók: az egész csapat, ill. mindenki. 
Bene Attila játékos-edző: – Nem szoktunk a játékvezetéssel foglalkozni, de amivel most találkoztunk, az szembe ment a labdarúgás összes írott és íratlan szabályával. A csapat második félidei hősies teljesítményéhez gratulálok. Szlifka Csabának mielőbbi gyógyulást kívánok. 
Németh Dénes játékos-edző: – Harcos és küzdelmes mérkőzésen megnehezítettük a bajnokcsapat dolgát. Sok sikerült nekik az osztályozóra! 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!