Labdarúgás

2024.04.14. 17:14

A DVTK edzője nem volt elégedett

Az MTK Budapest – Diósgyőri VTK (1-1) NB I-es foci bajnokit követő sajtótájékoztatón jártunk.

Vladimir Radenkovic

Fotó: NSO/Kovács Péter

A labdarúgó NB I 28. fordulójában vasárnap lejátszott meccs után a következőket nyilatkozták a csapatok vezetőedzői.
Horváth Dávid (MTK Budapest): – Keresték a fogást a csapatok egymáson, hol az egyik, hol a másik érezte úgy fölényben van, hogy kontrollálja a meccset. Az első félidőben mi voltunk azok, akik nagyobb időszakban tudtunk minőségi futballt produkálni. A második játékrészben nagy nyomást helyezett ránk a Diósgyőr, ekkor az hiányzott, hogy többször tudjunk felszabadítani, hogy levegőhöz jussunk, hogy az ellenfél térfelén birtokoljuk többet a labdát. Kicsin múlt, hogy nem szereztük meg a 3 pontot, de ha az összképet nézem, akkor igazságos eredmény született a mai napon.
Vladimir Radenkovic (Diósgyőri VTK): – Nem vagyok elégedett a mai eredménnyel, azért érkeztünk, hogy megtörtjük azt a rossz sorozatot, ami néhány meccse már tart, de ez nem sikerült. A második félidő rendben volt, látszott, hogy nyerni akartunk, a több támadó becserélésével a helyzeteink is megvoltak. Hogy ezek még nagyobbak legyenek, nagyobb nyugalomra lett volna szükség. A második játékrészben jól játszottunk, a kérdés az, hogy miért csak ekkor tudtunk így, illetve, hogy a játékosokban miért nem volt annyi, hogy még egy passzot bevállaljanak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!