Helyi sport

2024.03.25. 12:40

Kuznyecov: ,,Nem volt igaz, amit a klub kommunikált"

Győr 20240226 Labdarúgás NB2 NBII ETO FC Győr - Nyíregyháza Fotó Török Attila Nemzeti Sport KUZNYECOV SZERGEJ

Fotó: Török Attila

Az élvonalbeli DVTK vezetőedzői posztjáról télen távozó, azóta már a másodosztályú Győri ETO-t irányító Kuznyecov Szergej az M1-nek adott interjút, amelyben többek között az új csapatáról és a miskolci váltás körülményeiről is beszélt.
„Teljesen váratlanul ért, nem volt előjele. Nehezen éltük meg, mert másfél év alatt rengeteg munkát beleraktunk, és a csapat nagyon sokat fejlődött. Ennek most is látszik az eredménye, lendületben van a csapat – fogalmazott Kuznyecov, majd a klub kommunikációjára is kitért. – Nem volt igaz, amit a klub kommunikált. Közel sem voltak ezek a problémák. De most már szeretném lezárni ezt a témát és továbblépni, mert már maximálisan a Győrre fókuszálok, hogy elérjem mindazt, amit a Diósgyőrnél nem engedtek vagy nem akartak, hogy elérjek. Nehéz lesz mindent újraépíteni, sok munka vár ránk, de készen állunk erre.”

A 41 éves edző azt is hozzátette, továbbra sem tudja, hogy mi volt a pontos oka a menesztésének.

„Volt egy szurkolói ankét, amelyen őszintén válaszoltam a kérdésekre. Másnap behívtak, és azonnali hatállyal a kezemben adták a felmondást. Ennyi a történet. Szeretném én is megtudni az okát…”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!