Helyi sport

2024.03.05. 13:15

Fontos, mert a folytatásban is találkozni fognak

Fotó: Orosz Peter Photographer

Szerda este zárul az első kör a férfi élvonalbeli röplabda-bajnokság aktuális évadában.

A 22. forduló keretében, a hét harmadik napján bonyolítják le a MÁV Előre Foxconn – Dág KSE, a Kecskeméti RC – Vidux-Szegedi RSE, a TFSE – MEAFC-Peka Bau, és a Debreceni EAC – Green Plan Vegyész RC Kazincbarcika ütközeteket.
Az újonc MEAFC-Miskolc alapszakasz helyezése szerda este (kezdés: 20.00) válik ismertté, de az biztos, hogy az egyetemisták az alsó házban folytatják, ugyancsak a TFSE, illetve a Vidux-Szegedi RSE, és a Dunaújvárosi KSE társaságában. Kovács Zoltán játékosedző alakulata – az előzetes tervek szerint – március 16-án fogadja a TFSE-t, március 23-án utazik Szegedre, március 31-én a DKSE látogat hozzájuk az Egyetemi Körcsarnokba, április 7-én a TFSE vendége lesz az együttes, április 14-én a csongrádiak ,,lépnek fel" náluk, míg április 21-én a dunaújvárosi vendégszerepléssel ér véget esetükben a bajnokság.
– Az előző fordulóban, itthon 3:0-ra kikaptunk a DEAC-tól, és az eredmény ismeretében úgy tűnhet, hogy ez egy sima vereség volt, de közel sem, sajnos, a végjátékokban nem voltunk határozottak – nyilatkozta Barócsi Ákos szakosztályvezető. – A TFSE egy ponttal áll mögöttünk, az első közös bajnokin, nálunk 3:1-re megvertek bennünket, azok után, hogy mi nyertük meg az első szettet. Szeretnénk mindezért visszavágni, és jó szájízzel zárni az alapszakaszt, illetőleg azért sem mindegy, mi lesz az eredmény, mert a folytatásban még fogunk egymással találkozni. MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!