Helyi sport

2024.03.20. 12:00

Ez a csapat nyerte nagy izgalmak után a Kőhalmi Kupát

A Mindigkávé FC csapata nyerte meg a 2023/2024-es Kőhalmi Kupa teremlabdarúgó-tornát.

A Mindigkávé FC csapata nyerte meg a 2023/2024-es Kőhalmi Kupa teremlabdarúgó-tornát. Az együttes a Miskolci Egyetem Körcsarnokában március 15-én megrendezett döntőben 3-3-as végeredményt követően büntetőkkel 2-0-ra múlta felül a Nuno Baráti Kör együttesét. 

A harmadik helyen a Hajdú FC csapata végzett, amely a helyosztón 3-1-re győzött a Ribling FC ellen. A Kőhalmi Kupa Miskolc legpatinásabb teremfoci kupája, 1979 óta zajlik, egy év kihagyás volt csupán, a 2020/2021-es sorozatot a covid-járvány miatt nem tudták megrendezni.

A végeredmény: 1. Mindigkávé FC (Stumpf Dávid (kapus), Asztalos Péter, Bedő Dominik, Grallert Máté, Kundrák Gábor, Lőrincz László István, Makonyi Kristóf András, Nagy Béla Bence, Plachetka Zalán, Porkoláb Bence János, Porkoláb Botond András, Sántha Péter, Sántha Szabolcs, Újvári Patrik. Edző: Porkoláb János), 2. Nuno Baráti Kör, 3. Hajdú FC, 4. Ribling FC.

Különdíjak

Legjobb kapus: Stumpf Dávid (Mindigkávé FC)

Gólkirály: ifj. Hankó László (Mirehu) 16 góllal

A párhuzamosan zajló Old Boy Kupa győztese a Berek Rolád Kft. lett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!