Vármegyei I.

2024.03.02. 22:03

„Amit kellett megoldottunk, amit kellett megúsztunk”

A labdarúgó vármegyei I. osztály 17. fordulójában hét meccset játszottak szombaton.

Fotó: Ádám János

Szirmabesenyői SK – Mezőkeresztes VSE     0-4 (0-1)

Szirmabesenyő, 150 néző. V.: Bodnár (Gyüre, Granoviter).

Szirmabesenyői SK: Stumpf – Bári, Leskó, Banu, Bak, Nyíri, Nagy G., Simon (Balázs), Tóth M. (Mády), Juhász T. (Fehér), Jobbik. Játékosedző: Konczvald István.

Mezőkeresztes VSE: Kertész V. – Kundrák, Nagy Á., Csiszár (Gál), Fekete M., Budai (Pásztor), Dávid F. (Victor), Sebestyén, Vámosi Cs., Tekse (Takács), Nagy Z. Edző: Kertész Péter.

G.: Tekse, Fekete, Dávid, Victor.

Kiállítva: Balázs (94.).

Jók: Leskó, Nagy G. Bári, ill. Csiszár (a mezőny legjobbja) és az egész csapat.

Konczvald István: – Sajnos a nagy klasszikust tudom csak idézni, amíg a helyzeteinket nem rúgjuk be, addig nem fogunk nyerni. Sokkal is nyerhettünk volna, de nem így lett, az ellenfél az összes gólját a labdavesztéseinkből rúgta, amihez gratulálok nekik.

Kertész Péter: – Ma igazi csapatként működtünk, amit kellett megoldottunk, amit kellett megúsztunk. Megérdemelt három pont jó játékvezetés mellett, gratulálok a srácoknak és további sok sikert a Szirmabesenyőnek.

SunPro Emődi ÁIDSE – BTE Felsőzsolca      1-1 (0-0)

Emőd, 100 néző. V.: Sántha (Forgács, Tóth P.).

SunPro Emődi ÁIDSE: Németh G. – Gáll, Mikolka, Nagy P., Varga B., Rémiás, Nagy S. (Bűdi), Turcsik, Eperjesi, Fekete, Bernáth (Stipula). Edző: Vass László.

BTE Felsőzsolca: Kosztyu – Kupcsik (Sebestyén), Szárnya, Bakos, Varga M., Lippai, Molnár R. (Nagy M.), Balogh D., Molnár D., Kovács Sz. (Varga), Illés. Edző: Gulyás Dénes.

G.: Bernáth, ill. Kovács Sz.

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.

Vass László: – Ezer sebből véreztünk a meccs előtt, a sors igazságtalansága lett volna, ha pont nélkül maradunk. Megyünk tovább! Gratulálok a srácoknak nagyot küzdöttek.

Gulyás Dénes: – Gratulálok a csapatomnak a játékához, ezt az egy pontot a csapat törzsszurkolójának és a családjának ajánljuk a pár hete elszenvedett veszteségük miatt. Részvétünk Hopka Péternek és családjának.

Gesztely FC Sport-Bau – Ózd-Sajóvölgye    1-4 (1-1)

Gesztely, 300 néző. V.: Jakab (Majoros, Kiss B.).

Gesztely FC Sport-Bau: Szegő – Lénárt, Erdélyi (Rák), Horváth S. (Kriston), Mészáros, Porkoláb (Rem), Lőrincz, Rozgonyi (Gondos), Sipos, Zanócz (Bíró), Kalocsai. Edző: Simon Imre.

Ózd-Sajóvölgye: Pápai – Mrva, Szemere, Komári (Stefán), Bene (Havasi), Pataki (Fercsák), Sztankó, Horváth S. (Filkóházi), Juhos (Magyar), Tordai, Zimányi. Játékosedző: Bene Attila.

G.: Rozgonyi, ill. Komári, Bene, Zimányi, Horváth S.

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.

Simon Imre: – Jó ritmusú mérkőzésen mindkét csapat győzelemre játszott, amelyet a rutinosabb vendégcsapat a mérkőzés véghajrájában a maga javára tudott fordítani. Gratulálok az ifi csapatunk újabb győzelméhez. 

Bene Attila: – Az első 20 perc után feljavult a játékunk és a fontos első félidei gól után a másodikban szép támadások után magabiztos győzelmet arattunk a jó Gesztely otthonában. Sok sikert kívánunk a hazai csapatnak.

Parasznya SE – Bőcs KSC 3-1 (0-1)

Parasznya, 100 néző. V.: Tóth I T. (Géresi, Skarupa).

Parasznya SE: Asztalos – Kovács Balázs, Roha, Bobcsák (Kovács Cs.), Musa (Bortnyák), Kovács Bence, Juhász (Helecz), Djubók, Lekli (Csák), Kovács P., Dorogi (Demkó). Játékosedző: Kovács Péter.

Bőcs KSC: Kiss B. – Kramcsák, Pataki (Dani), Irhás, Bodó, Ondó (Lakatos), Berta, Kerekes, Titkó, Hajdú (Matesz), Máté. Edző: Zsiga Gyula.

G.: Demkó (11-esből), Bortnyák, Roha, ill. Kerekes. 

Jók: az egész csapat, ill. senki.

Kovács Péter: – A mai győzelmet annak köszönhetjük, hogy 18 egyforma képességű játékosom van, és ha valaki gyengébb teljesítményt nyújt, aki a helyére áll az extra teljesítménnyel tolja meg a csapat szekerét. A tavaszi első győzelmünkat Demeter Péternek, az FT-Triász tulajdonosának, fő támogatónknak ajánljuk. 

Zsiga Gyula: – Gratulálunk a hazai csapat győzelméhez. Úgy gondolom, hogy egy pontot megérdemeltünk volna, de a Parasznya jobban alkalmazkodott a körülményekhez és a játékvezető stílusához. 

Bánhorváti – Sajóbábonyi VSE  2-2 (2-2)

Kazincbarcika, 100 néző. V.: Rendek (Balázs, Sántha).

Bánhorváti: Málik – Bottlik, Lukács, Kazvinszki, Kovács Sz., Bicskey (Sándor), Lovasi (Kismarton), Zsigrai, Hallgató, Fábián, Pogonyi. Edző: Mátyás József.

Sajóbábonyi VSE: Gergely R. – Mezőssy, Németh D., Bucsák, Németh B., Bodnár D., Madarász, Szitai (Jónás), Huszti (Rontó), Szemere (Nagy D.), Tóth I. Játékosedző: Németh Dénes.

G.: Kazvinszki (11-esből), Hallgató, ill. Madarász, Mezőssy.

Jók: Hallgató, Kovács, Zsigrai, ill., Huszti, Madarász, Tóth I.

Mátyás József: – Továbbra is ugyanazokat a hibákat hozzuk, ami miatt magunknak tesszük nehézzé a mérkőzést. Viszont pozitívum, hogy kétszer is tudtunk egyenlíteni. A második félidőben egy új mérkőzés kezdődött, mindkét irányba eldőlhetett volna a találkozó, talán ha a kapufa is velünk van, tudtunk volna nyerni, így reális a döntetlen. További sok sikert a vendégeknek.

Németh Dénes: – A helyzetek alapján rászolgáltunk volna a három pontra, de mivel ezeket kihagytuk így reális a döntetlen. További sok sikert a hazaiaknak.

Sárospataki TC – Edelény-Borsodszer 1-2 (1-1)

Sárospatak, 90 néző. V.: Tóth L. (Kósa, Maleskovits).

Sárospataki TC: Kovács Zs. – Palágyi, Orosz, Petercsák (Pájer), Buda (György), Engel, Mahalek (Zsiga), Timkó, Matisz, Fodor, Balogh M. Edző: Beimli Zsolt.

Edelény-Borsodszer: Galambvári – Jancsurák, Sípos(Mészáros), Nadanicsek P., Juhász B., Sikur, Lakatos R., Hegedűs Cs., Bakaja, Hegedűs P., Bodnár. Edző: Sándor Zsolt.

G.: Mahalek, ill. Hegedűs, Sikur.

Jók: Timkó, Engel, ill. az egész csapat.

Beimli Zsolt: – Nem ilyen kezdésről álmodtunk. Az igazi sportoló nem csak a sikert, de a kudarcot is megfelelően kezeli, tanul a hibákból és a hasznára fordítja. Bízom benne, hogy nálunk is így lesz. Gratulálok az ellenfélnek.

Sándor Zsolt: – Kiélezett mérkőzésen egy veszélyesen játszó csapat ellen nagyon örülünk a győzelemnek. Lehet puffogtatni a közhelyeket, jó, kemény felkészülés, komplett csapat, de az igazság az az, hogy akartunk, harcoltunk és a szerencse is mellénk állt. Gratulálok minden játékosnak. 

BSK Alsózsolca – Hidasnémeti VSC    1-2 (1-0)

Alsózsolca, 100 néző. V.: Tiszóczki (Lajkó, Gutyán).

BSK Alsózsolca: Lövey – Urbán, Polényi T., Subert, Jecs (Porkoláb), Bóna (Tóth N.), Makónyi, Üveges, Kis-Orosz, Szajky, Bancsók (Faludi). Edző: Varacskai István.

Hidasnémeti VSC: Giák – Czető, Hankó, Csutora, Keményffy (Bedő), Veréb (Szloboda), Tóth D. (Tóth G.), Molnár M., Sramkó, Tucsa, Agárdy (Palkó). Elnök: Török András.

G.: Polényi, ill. Agárdy, Keményffy.

Jók: Urbán, Polényi, Subert, ill. az egész csapat.

Varacskai István: – A mérkőzés első 10 percében több helyzetből sem tudtunk eredményesek lenni, a második játékrészben 1-0-ás vezetésünknél mérkőzéslabdát hibáztunk – ehhez jött öt perc rövidzárlat –, ami miatt nem tudtunk pontot szerezni. 

Török András: – Nehéz talajú pályán sikerült a három pontot begyűjteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!