Labdarúgás

2024.03.09. 10:00

Ami biztos: keretben lesz a volt válogatott új igazolás

Labdarúgás: NB II

NB II, 24. forduló:

Kolorcity Kazincbarcika SC – Gyirmót FC Győr (Kazincbarcika, vasárnap, 17.00)

Csábi József, a KBSC vezetőedzője: – Új igazolásunk, Varga Józsi szerda délután bekapcsolódott az edzésmunkába, sok játékosunk ismerte, ismeri őt, nagyon jól fogadták a srácok, érkezése pozitív hatással van az öltözőre. Egy intelligens futballistáról van szó, aki vasárnap kerettag lesz, a többit pedig majd meglátjuk. A múltkori, ajkai meccsünk egy ikszes összecsapás volt, semmi jel nem utalt arra, hogy vesztesen hagyjuk el a pályát, azonban a hazaiak kihasználták egy megingásunkat, és egy góllal nyertek. Az adatokat mindig érdemes megnézni, azokban nem volt jobb ellenfelünk, de a labdarúgást nem az adatok játsszák, nem azok döntik el. Mivel nem szereztünk pontot, a feladatunk az, hogy ezt máshol, mással szemben érjük el. A Gyirmótnak jó a játékosállománya, kollégám, Tamási Zsolt irányításával remek ereményeket érnek el, tavaly november eleje óta nem kaptak ki. Bátran felvállalják a támadó focit, ami meghozza számukra az eredményeket. Viszont képesnek tartom arra a csapatunkat, hogy sikeres legyen vasárnap, a korábbi időszakban bizonyítottuk, hogy a jó csapatok ellen tudunk jól játszani.

A Barcikában Székely és Papp M. sérült, ők várhatóan emiatt nem lesznek hadra foghatóak.

A KBSC várható összeállítása: Tóth B. (Bánhegyi) – Ternován, Szekszárdi M., Heil, Dobozi, Süttő – Csatári (Varga J.), Csilus T., Pekár – Pethő B., Pinte P.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!