Helyi sport

2024.02.29. 14:37

Trombitálni akartak Mezőzomboron

Csökkent a vármegyei II. osztály, Kelet csoportos focibajnokság mezőnye

Boon.hu

„A Mezőzombor FC létszámgondjaira hivatkozva bejelentette visszalépését – kaptuk a hírt Sajti Viktortól, a Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Igazgatóságának igazgatójától. – Ezt tudomásul vettük, a csapatot besoroltuk az utolsó helyre, az eredményeit töröltük és új táblázatot adunk ki, az MFC eredeti sorsolás szerinti tavaszi ellenfelei pedig szabadnaposak lesznek.”

U19: még kérdéses  

„Minden összejött nálunk – kesergett Klenyár Péter, a mezőzomboriak csapatvezető-edzője, majd hozzátette: – Többen Erdőhorvátiba és Mádra távoztak, volt aki családi és munkahelyi okok miatt fordított nekünk hátat. Arra nem vállalkozhatunk, hogy szombaton reggel kocsiba ülünk és megpróbáljuk délig összetrombitálni a keret maradék tagjait, aztán ez a mutatvány vagy sikerül nekünk, vagy nem. Vagyis ilyen körülmények között nem kezdhetjük el a tavaszi szezont. Most megszűnt nálunk a felnőtt foci, de őszre megpróbáljuk rendezni a sorainkat és ha sikerrel járunk, akkor a vármegyei harmadik vonalra feltesszük a kezünket. A hírhez tartozik, hogy az U19-es együttesünket megpróbáljuk megmenteni: elmegyünk az általános iskolába, ahol igyekszünk játékosokat toborozni. Ők később kezdenek, így esetünkben még él a remény, erről tájékoztattuk az MLSZ helyi igazgatóságát.” 

  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!