Helyi sport

2024.02.16. 16:30

"Szeretném, ha ezen mérkőzések alatt nem lennénk görcsösek, hanem azt a röpit játszanánk, ami a későbbiekben eredményre vezethet,,

Röplabda: Extraliga

Női Extraliga rájátszás, negyeddöntő, 1. mérkőzés:
Vasas Óbuda DVTK Ongropack (Budapest, szombat, 16.00)


Németh Szabolcs, a DVTK vezetőedzője:

– Két hét szünet telt el az alapszakasz zárása óta, ezen idő alatt arra helyeztük a hangsúlyt, hogy a saját játékunkat stabilizáljuk. Meg van a varázsa a bajnoki lebonyolításnak, a választásnak, de mindenki az erősorrend alapján döntött, a Vasas is, így volt rendjén, senki sem szeret rizikózni, ezért az angyalföldiek kiválasztották az utolsót, bennünket. Nem véletlenül lettek elsők, veretlenül, kiegyensúlyozott, agresszív, stabil röplabdát játszanak a fővárosiak, tehát tisztában vagyunk azzal, hogy ki az ellenfelünk ebben a negyeddöntős párharcban. Szeretném, ha ezen mérkőzések alatt nem lennénk görcsösek, hanem azt a röpit játszanánk, ami a későbbiekben eredményre vezethet. Ehhez fel kell vállalni bizonyos nehéz szituációkat is, a megoldásokat keresve, mert így jönnek, jöhetnek ki a pozitív hozadékok, amiket tovább lehet vinni.

- tájékoztatta hírportálunkat a boon.hu-t.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!