Röplabda: Extraliga

2024.01.07. 19:37

Horváth csapata legyőzte a Némethét + fotók

Vasárnap hazai környezetben lépett pálya a DVTK Ongropack élvonalbeli női röplabda csapata. A piros-fehérek ezúttal sem tudtak győzni a bajnokságban.

DVTK Ongropack - Újpesti TE

Fotó: Vajda János

Női röplabda Extraliga, alapszakasz, 11. forduló

Diósgyőri VTK Ongropack – Újpesti TE 0:3 (-15, -16, -20)

Diósgyőr, DVTK Aréna, 100 néző. V.: Sík, Villás.

DVTK Ongropack: Einarsdottír 2, Skoric 8, Kalmár 4, Hegyi B. 3, Hollósi 1, Prosvirina 11. Csere: Kundrák (liberó), Horváth L. 4, Egri K. 7. Vezetőedző: Németh Szabolcs.

Újpesti TE: Moreno 5, Kindelan 19, Kilyénfalvi 8, Saldanha 9, Milanova 14, Zólyomi 8. Csere: Dömsödi (liberó), Sziládi 1, James 2, Boskó. Vezetőedző: Horváth András.

Németh Szabolcs: – Nem vagyunk egyszerű helyzetben a sérülések miatt, köszönöm Egri Klaudiának, hogy a csapat érdekében nem százszázalékosan is vállalta a játékot, és nagyon stabil teljesítménnyel tett hozzá a mai produkcióhoz. Egy dolgot meg kell tanulnunk, hogy miként reagáljunk az elkövetett hibákra. A szettek elején pariban voltunk, de aztán bejött egy rontás, ami négy vendégpontot jelentett. És ez nem a röplabda része, hanem egyértelműen mentális dolog.

Horváth András: – Nagyon fontos volt számunkra, hogy megnyerjük a mai mérkőzést, ráadásul idegenben, főleg az elmúlt két meccset tekintve. Fel kell készülnünk a Magyar Kupa visszavágóra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!