Helyi sport

2024.02.13. 12:41

Ha Máté jön, ez a csatár is érkezhet a Ferencvárostól?

Kecskemét 20231105 Labdarúgás NB1 NBI Kecskemét KTE - Ferencváros FTC Fotó Török Attila Nemzeti Sport OWUSU KWABENA SZŰCS KORNÉL

Fotó: Török Attila

Amint az ismert, a leginkább esélyes a DVTK vezetőedzői ,,székébe" Máté Csaba, aki a hét végén a helyszínen, a Diósgyőri Stadionban nézte meg az Újpest miskolci vendégjátékát. 
A Ferencvárosnál 2012 augusztusától tavaly őszig, vagyis 11 évet különböző pozíciókban dolgozó szakemberrel – aki játékosként több szezont légióskodott Belgiumban – nem tudni egyelőre, hogy pontosan milyen konstrukcióban gondolkodik a DVTK, az viszont bizonyos, hogy az Andrássy úton még nem tettek le egy csatár megszerzéséről. Érdekes lenne, ha éppen Máté egykori klubjától érkezne center, nemrég volt hír ugyanis, hogy az FTC-nél a tavaszi szezonban nem számítanak három játékosra, Tokmac Nguenre, Anderson Esitire és Owusu Kwabenára. Utóbbi éppen megfelelne a kritériumoknak, és kölcsönbe érkezhetne Miskolcra június 30-ig, minekután – a transfermarkt.com szerint – a 26 esztendős ghánai támadónak 2025. június 30-ig szól a szerződése a Ferencvárossal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!