Labdarúgás

2024.02.17. 08:00

DVTK: külföldi csapat vinné a védőt

A szlovák első osztályban szereplő kassai csapat vinné a diósgyőriek új játékosát.

Ondrej Baco (jobbra) a DVTK játékosa, lehet, hogy a kék-sárgáknál folytatja

Fotó: AFP

A hazai átigazolási időszak lezárultával 29 főnél álltak meg a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsaptánál történt változások. Ami nem jelent azt, hogy ne történhetne változás rövid időn belül.
Honlapunk Kassáról származó értésülése szerint a szlovák élvonalbeli FC Kosice csapata szeretné kölcsönvenni a télen szerződtetett cseh Ondrej Bacót, aki nyelvi nehézségek nélkül irányíthatná a kassaiak védelemét, felépülését követően. Az izraeli Hapoel Jurusalemtől érkezett belső védő a diósgyőriek spanyolországi edzőtáborban, a szerb Topolya SC elleni felkészülési meccsen kapott rúgást arra a lábára, amelyik korábban nem volt sérült, emiatt le is kellett cserélni a január 24-i meccsen, mert hetekre harcképtelenné vált. Az FC Kosicének a bennmaradásért vívott harcban lenne szüksége egy rutinos belső védőre, és mivel a szomszédos országban február 21-ig tart a téli átigazolási időszak, így a jövő hét szerdáig kell dönteni a DVTK-nál, hogy elengedik-e a védőt a kék-sárgákhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!