Labdarúgás

2024.02.02. 12:19

Az NB I-es csapat kölcsönadta az utánpótlás válogatottját

A Tiszakécskei LC gárdájánál szerepel tavasszal a 19 éves bal szélső.

Kállai Zalán (középen, fehérben) tavasszal az NB II-ben játszhat

Fotó: Dömötör Csaba

A Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es labdarúgócsapatának játékosa, Kállai Zalán klubot váltott. A 19 éves bal szélső tavaly márciusban az U19-es válogatottnál szenvedett súlyos sérülést, keresztszalag szakadása után fél éves kihagyást követően állt újra edzésbe.
– Nagy érvágás volt számunkra Kállai Zalán kiesése, hiszen fiatal játékosként őt szerettük volna beépíteni a csapatba – mondta Tóth László, az MZSFC szakmai igazgatója. – A tehetséges labdarúgónak a 10 hónapos meccshiány után arra van szüksége, hogy rendszeresen mérkőzéseken vegyen részt, és mivel nekünk nincs tartalékcsapatunk, olyan megoldást kellett találnunk, ami segíti Zalán visszatérését, ezért került az NB II-es Tiszakécskei LC együtteséhez, kölcsönbe. Reméljük, hogy minden úgy alakul, ahogy ő, és mi is szeretnénk, hogy nyáron úgy tud visszatérni hozzánk, hogy az élvonalban folytatódhat a fejlődése.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!