Labdarúgás

2024.02.03. 08:37

A DVTK drukkerek Debrecenben rekordot döntenek

Szombat reggelig 921 vendégjegy fogyott el a debreceni bajnokira.

Diósgyőri szurkolók a és csapatuk, 2017 őszén, a debreceni stadionban

Fotó: Meder István

Egy vendégszektor már biztosan tele lesz a ma 17.30-kor kezdődő Debreceni VSC – Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgó bajnokin, a Nagyerdei stadionban, a D4-es, ahová 669 borsodi drukker váltott jegyet. A vendégek számára megnyitott másik szektorba, a D3-asba – ahová összesen 687 jegy adható el – szombaton reggel 8 óráig 252 biléta kelt el. Mindez azt jelenti, hogy már csak 79 diósgyőri szurkolónak kellene jegyet váltani ahhoz, hogy a bűvös 1000-es számot elérje a DVTK fanatikusok létszáma, az év első bajnokiján. 
Bár az még nyitott kérdés, hogy hogy meglesz-e a háromszámjegyű létszám Debrecenben a vendég szektorokban, az már most biztos, hogy a diósgyőri drukkerek rekordot döntenek. Ugyanis ebben az évadban, az idegenbeli meccseken, a vendégszektorok tekintetében, az Újpest FC elleni mérkőzésre váltottak a legtöbben jegyet, 900 piros-fehér drukker biztatta a lelátóról a DVTK csapatát.

Szombat reggel így nézett ki a debreceni D3-as

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!