Labdarúgás

2024.01.23. 13:25

Kétszáznyolcvanegy és több már nem lesz

Pontot tett hosszú pályafutásának végére az NB I-es keret miskolci tagja.

A képen: dr. Varga Zsolt jb-elnök (balról) visszavonulása alkalmából oklevéllel és plakettel ajándékozta meg Márkus Tamást.

Fotó: Vajda János

A Magyar Labdarúgó Szövetség Vármegyei Igazgatósága játékvezetőinek napokban tartott hagyományos báljában köszöntötték és ajándékozták meg Márkus Tamás asszisztenst, aki bejelentette visszavonulását.

A fiatalokat segíti majd

– Harminc esztendős karrierem végére tettem pontot – kezdte a hamarosan negyvenhat esztendős „fekete ruhás”, majd így folytatta: – December közepén, a Kisvárda – Újpest élvonalbeli focimeccsen búcsúztattak el, az országos jb nevében Tóth Vencel alelnök szorította meg a kezem. Számomra nagy megtiszteltetés volt, hogy a helyi kollégáimmal, Rúsz Mártonnal, Berényi Ákossal és Zimmermann Márióval működhettem. Kétszáznyolcvanegy első osztályú mérkőzésem volt és megannyi felejthetetlen élmény ért. Örökre megmaradnak bennem a külföldi találkozóim Fábián Mihállyal és dr. Varga Zsolttal, aztán a partjelzés révén több tucat sportbarátot szereztem magamnak. Sokan és sokat segítettek nekem, a családom pedig mindvégig támogatott. A síposok világától nem szakadok el, a jövőben a vármegyei elnökség tagjaként és instruktorként a fiatalok segítésére összpontosítok. Azt még nem tudom, hogy ellenőri feladatokat vállalok-e majd, ez a jövő zenéje.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!