DVTK-Vénusz

2024.01.08. 16:00

A hajdúságiak kérték, amibe beleegyeztek

A hét végéről csütörtökre halasztották el a miskolciak kupatalálkozóját.

Már csak egy párharcot nem kezdtek el a felek a női futsal Magyar Kupa negyeddöntőjében, ahol még nyolc csapat érdekelt abban, hogy kiharcolja a továbblépést. A Salgótarjáni VSE – Újpest FC (3-2), a Dunaújváros – 2F-Bau Tolna-Mözs (1-6), illetve a TFSE-11 TeamSport – Eger SE (11-2) csatákban túl vannak az együttesek az első felvonáson, viszont a DVTK-Vénusz, illetve a Debreceni EAC még el sem kezdte azt. Az eredeti program szerint úgy volt, hogy utóbbi két klub múlt szombaton 16 órától találkozik először Miskolcon, azonban a hajdúságiak arra hivatkozva, hogy – különböző okok miatt – nagyon hiányos a keretük kérték az összecsapás elhalasztását.

Ebbe a borsodiak belementek, a megállapodás értelmében a csapatok csütörtökre, január 11-re ,,tették el" a meccset, így holnapután a városi sportcsarnokban kerül sor a mérkőzésre, 18 órától. A visszavágót február 11-én vasárnap rendezik majd Debrecenben, 17 órától, a DESOK-csarnokban.

A Vénusznak egyébként az első körben még nem kellett pályára lépnie a kupa 2023/3024-es évadában, míg ezután, a második körben 4-1-re nyertek Kecskeméten.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!