Férfi röplabda

2024.01.21. 18:50

,,Azok a játékosok, akik a buszban ölni tudnának a jobb helyekért, a pályán nyusziként viselkednek, és ez enyhe kifejezés"

Férfi röplabda Extraliga, alapszakasz, 15. forduló

Green Plan-Vegyész RC Kazincbarcika – Pénzügyőr SE 3:0 (25, 21, 20)
Kazincbarcika, 386 néző. V.: Varjasi, Sík.
VRCK: Gurskij, Velychko 2, Cziczlavicz 7, Jirásek 15, Bibók 18, Péter B. 13. Csere: Kiss M. (liberó), Csordás (liberó), Óhidi. Vezetőedző: Toronyai Miklós.
Pénzügyőr: Tóth K. 4, Kiss D. 9, Kövessy 3, Kovács Z. 8, Kispál 6, Mihálovits 6. Csere: Feliciano (liberó), Székely, Majoros 1. Vezetőedző: Jókay Zoltán.
Toronyai Miklós: – Köszönjük a szurkolást, mert most is hetedik emberként segítettek minket a drukkereink. Nem tudok a PSE nevében nyilatkozni, de bennünk még biztosan maradt, ami miatt egy kicsit csalódott vagyok, hiszen minden mérkőzésen a legtöbbet kell kiadni magunkból. Fontos pontokat szereztünk, de a kupameccsekre még nagyobb koncentráció kell.
Jókay Zoltán: – Csalódott vagyok, de nem az eredmény, hanem a bátortalan játék miatt. Azok a játékosok, akik a buszban ölni tudnának a jobb helyekért, a pályán nyusziként viselkednek, és ez enyhe kifejezés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!