Vízilabda: OB I

2023.12.02. 18:04

Az ellenfél edzőjének elszámolása szerint a nyolcba való a Miskolc

Fotó: Bujdos Tibor

Férfi OB I, alapszakasz, 13. forduló

PannErgy-Miskolci VLC – KSI SE 12-7 (2-4, 4-1, 4-1, 2-1)

Miskolc, 125 néző. V.: Csizmadia, Bereczki.

MVLC: Moravcsik – Oltean 4, Krasznai 4, Tanczer, Nagy N., Hegedűs B. 1, Várkonyi 2. Csere: Sipos (kapus), Smitula, Szalai G. 1, Dubinák, Molnár G., Varga B., Hok. Vezetőedző: Vidumanszky László.

KSI: Fejes – Szőke 2, Mihov 1, Balogh M. 1, Kósi, Nagy Z. 1, Iriczfalvi 1. Csere: Szalai M. (kapus), Niklász, Cseh, Rajna, Kiss Á., Irmes, Petrák 1. Vezetőedző: Horváth János.

Gól/emberelőnyből: 1/6, ill. 3/11

Gól/büntetőből: 1/1, ill. 1/1

Vidumanszky László: - Gratulálok a KSI-nek, két negyeden keresztül megmutatták, hogy szépen fejlődnek. A csapat figyelmeztetve volt, hogy mire készüljön, hogy egy mérkőzés az első másodperctől az utolsó másodpercig tart. A három pontot megszereztük, és azt is tudjuk, hogy miért nem sikerült a felső házba kerülés, mindezt hol rontottuk el. Sajnos, a lehetőséggel nem tudtunk élni, de tovább kell menni, és koncentrálni a tavaszra.

Horváth János: - Gratulálok a Miskolcnak, megérdemelten kerekedtek fölénk. Vidumanszky László egy masszív, kemény OB I-es csapatot rakott össze, az én elszámolásomban a legjobb nyolc közé tartoznak. Megtisztelő volt, hogy a lehető legerősebb összeállításban álltak ki, Két negyedig jól ment a játék, az elsőben még vezettünk is, amitől meg is ijedtünk. Jó kezdés után kijött a fizikai különbség. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!