Röplabda: Magyar Kupa

2023.12.06. 20:52

A három után most négyben, így összesítésben hétben

Férfi Magyar Kupa, nyolcaddöntő, visszavágó
GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika – Dág KSE 3:1 (18, 20, -14, 21)
Kazincbarcika, 176 néző. V.: Villás, Radasovszki.
VRCK: Gurskij 2, Jirásek 7, Velychko 2, Bibók 12, Péter M. 7, Cziczlavicz 6. Csere: Kiss M. (liberó), Csordás (liberó), Péter B. 6, Óhidi, Garan, Miklósi-Sikes 2. Vezetőedző: Toronyai Miklós.
Dág: Molnár T. 2, Kun 11, Bandi 2, Nagy P. 4, Sow 5, Csordás 10. Csere: Farkas (liberó), Czibula (liberó), Pongó 3. Vezetőedző: Buzás Miklós.
Toronyai Miklós: – Örülök a továbbjutásnak, gratulálok a fiúknak. Ezt a továbbjutást főleg az odavágónak köszönhetjük, de felhívtam a játékosok figyelmét arra, hogy komolyan kell venni a mérkőzést. Az első szettben ez nem volt gond, a másodikban egy kicsit, és a harmadik szettől jöhettek azok, akik eddig kevesebbet játszottak. Át kellett esni a tűzkeresztségen, és amit a negyedik szett felétől láttam, az már kezdett hasonlítani ahhoz, amit nap mint nap gyakorlunk.
Buzás Miklós: – Sajnos eléggé felforgatva érkeztünk betegségek és sérülések miatt. Így az otthoni 3:0-t nem tudtuk szépíteni, de büszke vagyok arra, hogy a fiatalok, az eddig kevesebbet játszók szépen megállták a helyüket.
Továbbjutott: a VRCK, 6:1-s összesítéssel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!