Férfi röplabda Extraliga

2023.11.11. 19:30

A srácok megint úgy mentek bele a meccsbe, ahogy kellett

A férfi röplabda Extraliga 8. fordulójában a MAFC-BME és a GreenPlan-VRC Kazincbarcika csapott össze.

Férfi röplabda Extraliga, 8. forduló:

MAFC-BME – GreenPlan-VRC Kazincbarcika 0:3 (-24, -19, -23)

Budapest, 72 néző. V.: Kiss, Selega.

MAFC-BME: Bandi 1, Reyes 11, Balogh 3, Altunaga 15, Oláh 12, Kocsondi 1. Csere: Benkő (liberó), Sárik-Veress. Vezetőedző: Pápai Péter.

GreenPlan-VRC Kazincbarcika: Cziczlavicz 12, Gurszkij 2, Jirásek 14, Velychko 8, Bibók 11, Péter M. 12. Csere: Kiss (liberó), Óhidi. Vezetőedző:Toronyai Miklós.

Pápai Péter: – Annak ellenére, hogy elveszítettük a mérkőzést, most éreztem azt először a csapaton, hogy a megfelelő mentalitással és agresszióval játszottunk végig. Sajnos, most sem sikerült előnyből megnyerni a szetteket. Amiben sokat kell még előre lépnünk.

Toronyai Miklós: – Nagyon örülök a három pontnak. Gratulálok a srácoknak, úgy érzem, hogy megint úgy mentek bele a meccsbe, ahogy kellett. A hullámvölgyek még mindig megvannak, ilyenkor nem szabad megnyugodni, menni kell tovább. Az utolsó szett parázs hangulatú lett, örülök, hogy mi tudtuk behúzni, tényleg le a kalappal a srácok előtt. Néha meglepődön, ilyen fiatalon milyen érett röplabdát tudnak bemutatni. A szurkolóknak külön köszönjük a támogatást, ismét sokat tudtak hozzátenni a hangulathoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!