Labdarúgás

2023.10.08. 18:28

Idegenbeli rangadón gálázott a listavezető

Három góllal nyert, és öt ponttal elment a Putnok a mezőnytől, a labdarúgó NB III-ban.

Juhos Dávid szerezte a Putnok FC első gólját

Fotó: PFC

Labdarúgás: NB III Észak-keleti csoport, 10. forduló
Debreceni EAC – Putnok FC 1-4 (0-2)
Debrecen, 200 néző. V.: Nagy A. (Vrbovszki, Zaharecz). 
Debreceni EAC: Tóth D. – Herczku, Kónya (Lénárt, 46.), Sándor T., Papp G., Wente (Tochukwu 64.), Vincze, Soltész, Jankelic (Korhut, 64.), Lakatos B. (Bényei, 46.), Virág (Tóth S., 64.). Edző: Urbin Péter.
Putnok FC: Mészáros – Arday, Galacs (Benkő, 70.), Lőrincz, Pócsik (Komári, 75.), Tordai, Boros (Bökönyi, 65.), Vattay (Papp M., 65.), Dobrovolszki, Nemes, Juhos (Sztankó, 75.). Edző: Szala Ákos.
Gólszerző: Tóth S. (66.), ill. Juhos (6.), Boros (16., 60.), Galacs (43.).
Jók: senki, ill. az egész csapat.
Urbin Péter: – Teljesen megérdemelten nyert a Putnok. Borzasztóan kezdtük a mérkőzést, így nem lehet belemenni egy rangadóba. A felelősség az enyém, ezért a játékért. 0-3 után megnyugodtunk, és próbáltunk visszajönni a mérkőzésbe, de ilyenkor már sokkal nehezebb minden. Gratulálok a Putnoknak. 
Szala Ákos: – Az első 30 percben minden sült, amit elterveztünk, nagyon jól futballoztunk. Utána picit kapkodó lett a játék, de mindvégig uraltuk a mérkőzést. Nagyon jól szálltak be a mérkőzésbe a padról érkező játékosaink, sajnálom, hogy nem szereztek gólt. Maradt ebben a mérkőzésben, de így is boldogok vagyunk ezzel a három ponttal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!