Labdarúgás

2023.10.08. 13:33

Légiós góllal nyert a DVTK tarcsi

Hátrányból fordította meg a meccset az NB III-as bajnokin a DVTK tartalék labdarúgócsapata.

A DVTK tartalék (pirosban) vasárnap begyűjtötte a 3 pontot

Fotó: Ádám János

Labdarúgás: NB III Észak-keleti csoport, 10. forduló

Diósgyőri VTK tartalék – Sényő FC Selyem-Ber 2-1 (0-1)

Diósgyőr, 100 néző. V.: Nyekita (Gordos, Ferencz).

Diósgyőri VTK tartalék: Bánhegyi – Bacsa B., Szamosi Á. (Ferencsik, 85.), Farkas D., Szőke (P. Zrnic, 46.), Vincze (Balázsi, 66.), Bokros, M. Zrnic, Hetyei (Sáreczki, 76.), Demeter M. (Lajcsik, 66.), Bényei. Edző: Szamosi Tamás.
Sényő FC Selyem-Ber: Szondi – Klepács, Márton A., Erdei, Kapacina (Erdei, 74.), Farkas M., Schmidt (Vámos M., 74.), Vámos G. (Lizák, 61.), Ur, Orosz M., Szopkó (Sárosi, 46.). Edző: Imrő László, Fiumei Viktor.
Gólszerző: Bacsa B. (54.), P. Zrnic (64.), ill. Márton A. (38.).
Jók: az egész csapat, ill. Márton, Vámos G., Ur.
Szamosi Tamás: – Nagyon jó teljesítményt nyújtottunk egy fizikálisan erősebb csapattal szemben. Sikerült azokat a stílusjegyeket felvonultatunk, amelyeknek egy diósgyőri együttest, játékost jellemeznie kell. Igazi csapatként funkcionáltunk. Köszönöm az NB I-es keretből érkezett futballisták hozzáállását, mert példaképek voltak a fiatal játékosaim számára.
Imrő László: – Nem érdemeltünk vereséget ezen a mérkőzésen, de úgyis sikerült kikapunk, hogy a kapusunknak a mezőnyjáték során alig volt dolga. Ugyanakkor az ellenfél pontrúgásai és beívelései rendre veszélyt jelentettek, amiből gólokat is kaptunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!